Jungfrugatan 4

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vindlokal på ca 100 kvm vid Östermalmstorg med förmånlig hyra!

En effektiv vindslokal med en större öppen yta, ett mötesrum, wc samt pentry, Perfekt för det bolag som vill ha ett coolt kontor med ett bra läge och bra hyra! Lokalen ligger högst upp i huset på 4 tr utan hiss. I det befintliga mötesrummet får du utan problem plats med ca 8 personer. I det rummet har man även gott om förvaring med platsbyggda skåp. Pentryt ligger lite mer avskilt från den övriga kontorsytan där man kan ha en liten sittgrupp intill. Tillträde av lokalen kan ske från omgående eller enligt överenskommelse. -MÖJLIGHET TILL FLEXIBEL HYRESTID! -Hyra ca 31 500 kr/månad + moms. -Runt hörnet från Östermalmstorg. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jungfrugatan 4

Renoveringsår:

1993

Våningsplan:

4 av 4

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Tilluft

Omgivning

Närservice:

Ett väldigt bra läge med ca 1 minut till Östermalms t-bana, alla möjliga restauranger i närområdet samt butiker i mängder!

Kommunikationer

T-bana: Röd linje från Östermalmstorg. Bussar: Buss nr 54 stannar vid Östermalmstorg.
Jungfrugatan 4

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB