Värmdövägen 84

NACKA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

296 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fin kontoslokal med strategiskt läge och trevlig utsikt

Med utsikt över Stockholms takåsar hittar man denna kontorslokal med fina ytskikt i Sickla köpkvarter. Lokalen har en mixad planlösning med både öppna ytor och rumsindelning. Tack vare de många fönsterna är lokalen väldigt ljus.

Ytor

  • Total yta:

    296 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt i Sickla köpkvarter finner du denna fastighet som omges av dagligvaruhandel och fina grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra i direkt anslutning till byggnaden

Närservice:

Sickla köpkvarter erbjuder diverse shopping och restaurang upplevelser som sträcker sig över ett stort handelsområde. Om man skulle vara sugen på grönare upplevelser så finns på gångavstånd härliga skogsspår längs Kyrkviken och Sicklasjön.

Kommunikationer

Fastigheten nås med enkelhet via både bil och kommunal trafik. Tvärbanan, bussar och Saltsjöbanan trafikerar området med täta avgångar.
Värmdövägen 84

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder