Lilla Garnisonsgatan 28

Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 1 183 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Lokal för handel/logistik/lager med strategisk placering i Helsingborg.

Lokalen är belägen i Berga företagsområde, ett område av stor vikt för Helsingborg och samhällsekonomin tack vare de affärer och arbetstillfällen som genereras här. Området består till största del av fastigheter avsedda för handel, kontor, lättare produktion och lager. Det finns även tillgång till ett stort serviceutbud i form av hotell, restaurang, butik m.m. Naturreservatet Väla skog ligger endast 500 m från lokalen vilket bidrar till närhet till natur och grönska. Området ligger strax nordost om Helsingborg med både E4, E6 och E20 endast några få minuter bort. Det strategiska läget medför fördelar vad gäller transport och gör det enkelt att ta sig till lokalen oavsett varifrån man reser. Den totala tomtarean ligger på 3 382 kvm och den totala uthyrningsarean uppgår till 1 183 kvm. Lokalen passar väl för verksamheter kring handel, logistik samt lager och kan antingen hyras ut i sin helhet, alternativt delas upp mellan två hyresgäster då det finns två huvudentréer till byggnaden. Det finns även generöst med parkeringsplatser både på fram- och baksidan av byggnaden. OBS! Bilder och ritningar visar nuvarande lokalanpassning. Lokalen kan givetvis anpassas efter framtida hyresgäst verksamhet samt önskan på planlösning istället.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 500 1 183

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skölden 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Belägen i Berga företagsområde som till största del består av fastigheter avsedda för handel, kontor, lättare produktion och lager. Området erbjuder ett stort serviceutbud i form av hotell, restaurang, butik m.m. samt närhet till naturen med naturreservatet Väla skog endast 500 m från lokalen. Berga företagsområde ligger strategiskt placerat strax utanför tätorten, men tillräckligt nära för att kunna räkna in fördelarna som kommer med närheten till stadskärnan Helsingborg.

Närservice:

I området återfinns ett brett serviceutbud i form av hotell, restauranger, butiker m.m.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter oavsett varifrån man reser. För bilresenärer innebär det strategiska läget en närhet till E4, E6 och E20. För de som reser med kollektivtrafiken går flera bussar i närområdet.
Lilla Garnisonsgatan 28