Stockholm Fashion District
| Nacka Strand

Favorit Dela

Augustendalsvägen 7

Ta plats i Stockholm Fashion District! Nu finns tre lediga showrooms på 22, 34 resp 83 kvadratmeter. Plus ca 237 m2 med gemensamma ytor.

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    86 m²

  • Hyra:
Stockholm Showroom erbjuder showroom för varumärken, leverantörer, agenter och distributörer. Hos Stockholm Showrooms presenteras herr, dam, barn, accessoarer, inredning och underklädesvarumärken. Här kan inköpare arbeta effektivt i en inspirerande miljö och som en del av Stockholm Fashion Districts community är du del i ett stort nätverk av kollegor, en 100-årig handelsorganisation med erfarenhet av internationell handel i ryggen och en logistikavdelning som tar emot och skickar dina paket oavsett om du själv just då är på plats eller kanske på kundbesök. Dessutom arrangeras gemensamma aktiviteter och event så att dina kunder kan ha effektiva möten och få inspiration samtidigt som de besöker dig.
  • Total yta

    86 m2

Service och bekvämligheter


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Företag i närheten:

Affärsklustret Stockholm Fashion District är en unik och innovativ affärsmötesplats för modeindustrin i Sverige och internationellt. Distriktet besöks årligen av designers, inköpare inom e-tail och retail, internationella delegationer, intressenter och andra modeentusiaster. Medlemsförbundet och handelsorganisationen Trade Partners Sweden är grundare av och driver Stockholm Fashion District för modeindustrin i Sverige. Stockholm Showroom erbjuder showroom för varumärken, leverantörer, agenter och distributörer. Hos Stockholm Showrooms presenteras herr, dam, barn, accessoarer, inredning och underklädesvarumärken. Här kan inköpare arbeta effektivt i en inspirerande miljö och som en del av Stockholm Fashion Districts community är du del i ett stort nätverk av kollegor, en 100-årig handelsorganisation med erfarenhet av internationell handel i ryggen och en logistikavdelning som tar emot och skickar dina paket oavsett om du själv just då är på plats eller kanske på kundbesök. Dessutom arrangeras gemensamma aktiviteter och event så att dina kunder kan ha effektiva möten och få inspiration samtidigt som de besöker dig.

Närservice:

Nacka strand är en stadsdel som pulserar av entreprenörskap och framåtanda. Samtidigt en stilla och harmonisk plats, med naturen och havet som kuliss. Naturligt läge för affärer och välutbyggd service med restauranger, servicebutiker och skolor.

Kommunikationer:

Det går snabbt och enkelt att ta sig från Stockholm city till Nacka strand – oavsett om du väljer båt, buss, cykel eller bil. Den vackraste vägen är förstås via vattnet, men att ta bussen eller parkera bilen på någon av de 2500 parkeringsplatserna (2000 i garage) är också bekvämt.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Annelie Åstrand

Uthyrningsansvarig

Annelie Åstrand

annelie.astrand@tamgroup.se

+46 VISA NR +46 (0)73-508 85 52

Marknadsförs av Fastighetsbolaget Augustendal KB
Box 1154
13126 Nacka Strand
nackastrand.se
Augustendalsvägen 7