Basunvägen 3

Borgeby , Bjärred
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

31 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nybyggd butikslokal om 31kvm med padelcenter som granne inom kort!

Här finns möjligheten att etablera en mindre butiksverksamhet/showroom. Lokalen går även att hyras som kontor. Det finns pentry och toalett samt en handikappanpassad entré. I fastigheten finns ett kontorshotell, som kan nås via en intern dörr, om behov av kontorsrum finns. Inom kort kommer ett padelcenter byggas bredvid fastigheten vilket ger bra exponering och skyltläge för butiken.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    31 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Utförande

Byggår:

2018

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

E6: an

Omgivning

Företag i närheten:

Syhandel AB, Actionbolaget, Borgeby Kryddgård, Borgeby Stenugnsbageri & Kafé

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkering på fastigheten

Basunvägen 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner