Vintergatan 4

Sundbyberg , Sundbyberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

165 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Färdiganpassad träningslokal med två omklädningsrum och förmånlig hyra centralt i Sundbyberg! Egen entré direkt från gatan. Ej moms!

Träningslokal med flera användningsområden såsom gym, pt-studio, yoga eller lugnare träningsverksamhet exempelvis barndans. Gymmet är beläget i markplan med egen ingång från gatan 3 trappsteg ner. Lokalens yta utgör främst av två större öppna träningsytor ca 50kvm samt ca 80kvm. Den större ytan som är i anslutning till entrén är luftig och ljus och har en generös takhöjd om ca 3,5 m. I den övriga lokalen är takhöjden ca 2.30-2,40 m. I lokalen finns två kaklade omklädningsrum i nyskick en dam och en herr. Utöver det finns en wc, ett rum med ett pentry samt ett förråd. Det finns gott om plats för redskap eller gruppträning. Ventilation: Gott klimat, lokalen har ett eget ventilationsaggregat med mekanisk ventilation Träningsmaskinerna tillhör nuvarande kontraktsinnehavare som kommer att avflytta och en separat överenskommelse om dessa gäller om någon skulle vilja köpa dessa. Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Övrig information

Övrigt:

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

  • Total yta:

    165 m2

Bekvämligheter

Dusch
Omklädningsrum
Reception
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående eller enligt ök

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

INGEN moms tillkommer på hyran. Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen har ett lugnt och trevligt läge i ett bostadshus, nära kommunikationer och Sundbybergs Centrum samt Solna Business Park.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Du parkerar enkelt längs med gatorna i närheten av fastigheten.

Närservice:

På ca 5-6 minuters promenadavstånd ligger Sundbybergs Centrum där det finns ett stort utbud av restauranger, caféer och matbutiker. Även närhet till Tulegatan som har stort utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

Inom en promenad på max 5 minuter finns Sundbybergs tunnelbana samt pendeltågsstationen som ligger strax intill.
Vintergatan 4

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

11221 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB