Vädursgatan 5

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara Dela
Yta

360 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Modernt kontor i Gårda

I vår fastighet på Vädursgatan 5 erbjuder vi nu en ljus och fin lokal i bästa skick. Här fördelar sig ytorna i enskilda kontorsrum i varierande storlek samt konferensrum och trevligt pentry - och pausrum. Här är det bara att flytta in. Välkommen att kontakta mig för visning.

Ytor

  • Total yta:

    360 m2

Utförande

Byggår:

1989

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Service och butiker Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns sedan Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Och Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter. Kommunikationer Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.

Vädursgatan 5

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

40184 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler från Wallenstam AB