Stockholm

Favorit Dela

Kammakargatan 47

Kontorslokal i väldigt gott skick med närhet till Norra Bantorget!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt ök

 • Storlek:

  56 m²

 • Hyra:
En effektiv kontorslokal med en stor öppen yta med mycket fönster ut mot Kammakargatan. Pentryt ligger separat i andra änden av lokalen med närliggande WC. Lokalen har nyligen renoverats av hyresvärden. Du har även tillgång till fastighetens innergård för matplats och social yta på sommar och vår. Hyra på ca 3500 kr/kvm/år + fastighetsskatt. Moms tillkommer. Avtalstid 3 år.
 • Total yta

  56 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kammakargatan 47

Byggår:

1930


Omgivning

Närservice:

Lokalen ligger emellan Drottninggatan och Torsgatan där du på båda gatorna kan hitta en mängd av restauranger och butiker. Du har gångavstånd till T-centralen med både pendeltåg, bussar och T-bana.

Kommunikationer:

T-bana: Hötorget T-bana, ca 5 minuters gångväg bort.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

GH

Gustav Hellströmer

gustav@newproperty.se

070- VISA NR 070-963 46 71

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Kammakargatan 47

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör