Hans Michelsensgatan 9

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

455 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

På plan 12 finner du detta fina kontor med fantastiskt läge och med en strålande utsikt! Se 360-visning för full upplevelse!

Lokalen är 455kvm stor med flera enskilda kontorsrum, mötes- och konferensrum. Här finns ett stort pentry/kök och flera fräscha toaletter.

Ett välutrustat gym, endast för fastighetens hyresgäster ingår i hyran. Det finns även tillgång till en konferenslokal på bottenplan med plats för upp till 60 personer. Hyresvärden sitter i fastigheten och erbjuder snabb service till sina hyresgäster.

För mer information om fastigheten besök www.oresundshuset.se, kontakta oss eller fastighetsägaren direkt via info@oresundshuset.se

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    455 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
WC

Omgivning

Företag i närheten:

Företag i byggnaden: Gleerups Utbildning, Colorama, Sjöfartsverket, Nazar med mera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ett parkeringshus som gränsar till byggnaden samt gatuparkering utanför fastigheten.

Skyltläge:

Mycket bra

Kommunikationer

En kort promenad från kontoret finner du Malmö Central med flera kollektiva kommunikationer i timmen, både med buss och tåg.
Hans Michelsensgatan 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner