MALMÖ

Favorit Dela

Baltzarsgatan 20

Ljus lokal med skyltfönster mot Baltzarsgatan.

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  98 - 217 m²

 • Hyra:
Lokal med stora skyltfönster ut mot Baltzarsgatan. Markplan om 98 kvm med spiraltrappa till källarplan om 119 kvm. Etablera ett spännande butiks- eller kontorskoncept med bra möjligheter till skyltning både i fastighetens arkad och fasad. Varmt välkommen på visning!
 • Total yta

  217 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 98 217

Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i city ligger fastigheten Spinneriet, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Citygaraget ligger i fastigheten.

Närservice:

Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.

Kommunikationer:

På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

RP

Förvaltare

Robin Pfeiffer

leads.malmo@balder.se

040- VISA NR 040-6009680

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Baltzarsgatan 20

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör