Tornvägen 17A

Office One , Stockholm-Arlanda
Spara Dela
Spara Dela
Yta

250 - 7 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Swedavia öppnar upp fastigheten Office One vid Stockholm Arlanda Airport. Office One kommer inrymma 10 000 kvm uthyrningsbar yta. Se 360-visning!

Här får du möjligheten att skapa en unik mötesplats utifrån dina behov. Oavsett vilka förutsättningar du har kan vi erbjuda flexibla lösningar som passar dig och ditt företag. Lokalerna är uppdelade på 10 våningsplan och har en yta på ca 1070 kvm per våning. Varje våningsplan kan skalas av till mindre lokaler om så önskas. (se exemplet planskiss) Office One ligger precis in till SkyCity och endast ett par minuter från terminalerna och flygplatsen andra kommunikationer. Dessutom ligger den mitt i Airport City som kommer att bli en ny flygplatsstad runt Arlanda. Med ett kontor här jobbar du nära både Stockholm och Uppsala – och kommer samtidigt närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 250 7 000

Ytbeskrivning

Anpassningsbara ytor att göra som man önskar.

Bekvämligheter

Cykelrum
Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
WC

Utförande

Byggår:

2018

Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft samt kyla

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://peab.se/hallbarhet/miljo/certifiering-av-byggnader

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns möjlighet att hyra parkering i området.

Närservice:

Office One är belägen precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att ni har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Skyltläge:

Goda skyltningsmöjligheter!

Kommunikationer

In till Stockholm City tar det bara 18 minuter med Arlanda Express. Det tar lika kort tid att ta pendeltåget till Uppsala. Närliggande orter når du snabbt och smidigt med bil, pendeltåg och buss. Även Flygbussarna är ett alternativ för många av flygplatsens medarbetare. På bekvämt pendlingsavstånd finns även orter som Enköping, Västerås och Gävle, som SJ trafikerar med sina regionaltåg. Till London flyger du på 2,5h, Amsterdam ligger endast 2h bort och till Oslo tar det bara 55 minuter.
Tornvägen 17A

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler från Croisette Real Estate Partner