Tornvägen 17

Arlanda flygplats , Stockholm-Arlanda
Spara Dela
Spara Dela
Yta

580 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Modern yta som går att anpassa efter behov, finns nu tillgängligt vid Arlanda Airport! Se 360-visning.

Spännande lokal med öppna ytor finns nu tillgängligt på bottenvåning, med stora fönster blir ljusinsläppet enormt bra. Denna lokal kan anpassas efter det som önskas av hyresgästen. Takhöjden i lokalen är väl tilltagen och utanför lokalen finns en trevlig reception med sittplatser. Lokalen utgör närhet till Sverige och hela världen. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    580 m2

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns möjlighet att hyra parkering i närområdet.

Närservice:

Office One är belägen precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att ni har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Skyltläge:

Goda skyltningsmöjligheter!

Kommunikationer

In till Stockholm City tar det bara 18 minuter med Arlanda Express. Det tar lika kort tid att ta pendeltåget till Uppsala. Närliggande orter når du snabbt och smidigt med bil, pendeltåg och buss. Även Flygbussarna är ett alternativ för många av flygplatsens medarbetare. På bekvämt pendlingsavstånd finns även orter som Enköping, Västerås och Gävle, som SJ trafikerar med sina regionaltåg. Till London flyger du på 2,5h, Amsterdam ligger endast 2h bort och till Oslo tar det bara 55 minuter.
Tornvägen 17

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler från Croisette Real Estate Partner