Krokslätts Fabriker 30

Krokslätt , Göteborg
Spara Dela
Spara Dela
Yta

600 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Ljus och öppen lokal med högt till tak (ca 5 meter). Lokalen är inflyttningsklar med modern design i unik fabriksmiljö. Öppen planlösning i kombination med vissa kontorsrum och konferensrum. Tillträde 1 april 2021 eller enligt överenskommelse. Möbler kan ingå efter överenskommelse med nuvarande hyresgäst. Ligger ligger på plan 3 av 4 med stora fönster i öster. Lokalen nås både med person- och lasthiss. Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Ytor

  • Total yta:

    600 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Anrik byggnad i modern standard. Krokslätts Fabriker är idag ett dynamiskt företagarområde med ca 80 företag i de restaureade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnaderna kompletterade med nybyggda kontorshus. Området ligger vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg, med 5 resp. 15 minuters spårvagnsresa till respektive centrum och samtidigt i direkt anslutning till Safjällets naturreservat.

Närservice:

Lunchrestauranger och konferensservice finns i området.

Kommunikationer

Buss och spårvagnslinje i direkt anslutning till fastigheten.
Krokslätts Fabriker 30

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Fiskhamnsgatan 10

41458 Göteborg

www.relier.se

Fler från Relier - Real Estate Advisor