Västra Nordstan
| GÖTEBORG

Favorit Dela

Postgatan 33

Nu finns en unik ledig nyrenoverad butikslokal på 55 kvm på Postgatan 33.

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    55 m²

  • Hyra:
Lokalen finns tillgänglig för inflyttning från 2021-01-01. Kontakta oss gärna för en visning! Lokalen lämpar sig ej som frisör eller skönhetssalong, utan passar bäst som butikslokal, kombinerad med viss kontorsverksamhet. När Göteborgs grundades för snart 400 år sedan låg stadens centrum här i Västra Nordstan. I området hittar du i dag några av stadens äldsta och mest anrika byggnader. Från Kronhuset & Kronhusbodarna och Rådhuset till Sahlgrenska Huset och Ostindiska Huset. Denna byggnad på Postgatan 33 går under namnet Strömska Huset och har anor från 1700-talet. Tillsammans med de sammanbyggda husen Stadshuset, Wenngrenska Huset och Börsen bildar de Kvarteret Högvakten. Som en del av Göteborgs 400-årsjubileum har Higab inlett ett omfattande utvecklingsarbete av stadsdelen Västra Nordstan utifrån hållbarhet, innovation och tradition. Målsättningen är att verksamheternas utbud ska präglas av ett hållbarhetstänk och på så sätt vara en kontrast och ett komplement till utbudet i köpcentret i Östra Nordstan.
  • Total yta

    55 m2


Utförande

Byggår:

1906

Planlösning:

Nyrenoverad butikslokal på 55 kvm i markplan med pentry och toalett. Det finns även möjlighet att kombinera lokalen med viss kontorsverksamhet.


Omgivning

Omgivning/natur:

Postgatan sträcker sig genom Västra Nordstan, området där Göteborg grundades. Platsen är omgiven av Stora Hamnkanalen, Nordstan, Lilla Bommen och Packhusplatsen.

Närservice:

Det finns flera restauranger och caféer i Västra Nordstan. På kort promenadavstånd ligger köpcentret Nordstan och centrala gatustråk med butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Ett stenkast från Postgatan ligger knutpunkten Brunnsparken och Göteborgs centralstation. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns parkeringsmöjligheter i närliggande köpcentret Nordstan.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jessica Säfström

Jessica Säfström

jessica.safstrom@higab.se

031- VISA NR 031-368 53 96

Marknadsförs av Higab
Box 5104
40223 Göteborg
higab.se
Postgatan 33

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Fler annonser från denna annonsör