Arrheniusplan 12

Ultuna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 - 177 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokaler från 72-177 kvm i Dekanhuset i Ultuna!

Lokalerna har en yta från 72-177 kvm "Dekanhuset" uppfördes 1942 och har tidigare använts som institutionsbyggnad och bibliotek. Idag hyrs huset huvudsakligen ut som kontor i varierande storlekar med nya ytskikt och del i gemensamma funktioner som pentry, toaletter, dusch och kaffemaskin. På plan 3 finns även en öppen yta/sal om ca 72 m² som kan hyras ut till utbildningsverksamhet. För den som vill bli en del av innovationskulturen i Green Innovation Park finns möjlighet att teckna olika former av medlemskap, se länk: https://www.greeninnovationpark.se/bli-medlem. Green Innovation Park har med Akademiska Hus skapat en unik miljö med de bästa förutsättningarna för att du och andra nyfikna individer ska mötas och inspirera varandra till samarbeten och nya hållbara innovationer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 72 177

Ekonomi

Hyresinformation:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Det är ett rumsindelat kontor med rum i varierande storlek samt gemensamma toaletter, petry och konferensutrymmen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 och 2019 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Green Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma

Företag i närheten:

På området ??nns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.

Kommunikationer

Busshållsplats direkt utanför. Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se. En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna. På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala.
Arrheniusplan 12