Ekholmsvägen 36

SKÄRHOLMEN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

303 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fräsch kontorslokal med bra takhöjd intill Skärholmens Centrum

Mycket bra strategiskt kontorsläge i Skärholmen med nära kommunikationer. Lokalen erbjuder en trevlig entré med fina ytskikt och stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp och även ett antal lanterniner i taket som skapar ytterligare ljusinsläpp. Lokalen har bra takhöjd vilket ger en fräsch och luftig känsla. Lokalen erbjuder mixad planlösning med två kontorsrum och ett större rum för fler arbetsplatser eller möjligt konferensrum, pentry, 1st wc, dusch samt städförråd.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är fotogenique. I alla fall har den varit det då ett flertal av de större fototillverkare tidigare huserat i huset. Idag är det dock ingen sådan verksamhet kvar. Fastigheten är en av Skärholmens grönaste fastigheter, även om fasaden numera är grå, på grund av de omfattande miljöåtgärder som gjorts.

Ytor

  • Total yta:

    303 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Vår fastighet i Skärholmen angränsar nära till E4/E20 med en avfart direkt in till fastigheten. Resväg till centrala Stockholm med bil är cirka 15 minuter. Mycket bra kommunikationer med tunnelbana som ligger precis vid gallerian samt många busslinjer trafikerar området runt SKHLM. Regionen kring Skärholmen är ett mycket starkt läge och byggnationen av "Förbifart Stockholm" medför ännu kortare restider. Det händer mycket i Skärholmen med 6000 nya bostäder som planeras i närområdet vilket medför ett ytterligare stärkt Skärholmen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det gott om garage- och parkeringsplatser att hyra.

Kommunikationer

På några minuter promenerar du till tunnelbanestationen Skärholmen. Du kan gå genom SKHLM-gallerian och ha tak över huvudet nästan hela vägen till tunnelbanan. Till centralen tar det inte mer än 20 minuter med tunnelbanans röda linje. Utanför fastigheten går även bussar mot Huddinge. Med bil tar man sig lätt till och från fastigheten via E4/E20. Parkering finns att hyra utanför eller i våra garage som tillhör fastigheten.
Ekholmsvägen 36

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum