Lindhagensgatan 133

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljusa, luftiga lokaler med karaktär på kungsholmen

I början av 2023 kan man arbeta i dessa nyrenoverade lokaler där dagsljuset flödar genom de generösa fönsterpartierna. Lokalerna har plats för 420 arbetsplatser och a¨r mycket flexibla i sin utformning. Grundstrukturens design har ett tydligt uttryck, men är ändå lätt att anpassa efter just er verksamhets behov. Ljus är ett av ledorden i omvandlingen av fastigheten. Nya, generösa glaspartier låter dagsljuset strömma in i luftiga rum med högt i tak. De stora fönstren, med sina breda fönsterternischer ger rummen karaktär och värme. Dessa har svarta plåtramar med inbyggd belysning, som efter mörkrets inbrott gör fastigheten till Västra Kungsholmens eget landmärke. I den rymliga entréhallen finns gott om plats för besökare och medarbetare att slå sig ned en stund. Natursten, glas och trä kontrasteras effektfullt mot inslag av svart plåt för ett garanterat gott första intryck. De nya hissarna och trapporna är inte bara vackra – de gör förflyttningen mellan våningsplanen snabb och trygg. Äta matlådan på en brygga med utsikt över Mälaren? Alldeles intill Hornsbergs vackra strandpromenad hittar du vår fastighet på Västra Kungsholmen – omgiven av innerstadspuls, service och utmärkta kommunikationer. Här får arbetsdagen mervärde. Fastigheten är uppförd i tre omgångar. Den intressanta arkitekturen bär tydliga spår av de olika tidsepokerna och karaktäristiska detaljer har bevarats vid renoveringen.

Övrig information

Övrigt:

Kv. Hornsberg 10 är byggd i tre etapper. Första etappen färdigställdes under 1948. Därefter tog det 17 år tills nästa huskropp uppfördes. Sista delen stod klar 1985. Från första början var området på Västra Kungsholmen i princip enbart ett industriområde och således var Hornsberg 10 en industrifastighet. Idag har området utvecklats från ett industriområde till ett levande företags- och bostadsområde med flera stora kända företag och dryga 7000 bostäder. Utvecklats har även fastigheten Hornsberg 10 gjorts som idag består av butik, laboratorium och en del lagerytor men till största delen av kontor.

Ytor

  • Total yta:

    4200 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

I området runt Lindhagensgatan arbetar cirka 15 000 människor på ca 250 företag, det är ett av Stockholm största och mest expansiva företagsområden. Området har utvecklats från ett industriområde till ett levande företags-och bostadsområde med flera stora kända företag och dryga 7000 bostäder. Här finns ett komplett serviceutbud med restauranger, caféer, butiker samt kommersiell och offentlig service. Det finns en trevlig strandpromenad och flera möjligheter till träning med flertalet träningsanläggningar, hallar och utegym. Dessutom är det inte lång till Fridhemsplan, som räknas som västra innerstadens handelscentrum. Området befinner sig fortfarande i en spännande utvecklingsprocess och planeras vara sammanbyggt från Pampas Marina till Fridhemsplan och Rålambshovsparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns parkeringsplatser att hyra i närliggande parkeringsgarage. Är du intresserad av att hyra parkering, kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Till Lindhagensgatan tar du dig lätt med såväl bil, buss, tunnelbana eller cykel. Inom en minut är du med bil uppe på Essingeleden. Precis utanför huset ligger busshållplatsen Nordenflychtsvägen där de flesta av bussarna som trafikerar området stannar. Både den gröna och blå tunnelbanelinjen finns inom sex minuters gångavstånd med stationerna Kristineberg och Stadshagen.
Lindhagensgatan 133

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum