Älvsjö
| Älvsjö

Favorit Dela

Glasfibergatan 8

Loaklen ni inte får missa - Ljus trevlig lokal i centralt läge!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    110 m²

  • Hyra:
Vår fastighet i Älvsjö ligger ett stenkast från city. Här får ni närhet till naturen och blir grannar med en spännande blandning av företag och entreprenörer med högt kunskapsinnehåll. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt med fantastiska kommunikationer till resten av Stockholm. Fastigheten är modern med goda ljusinsläpp och flexibel planlösning. Vi kan därför skräddarsy ytor som passar ditt företag exakt. All teknik som ventilation, hissar och el är mycket modern och effektiv.
  • Total yta

    110 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Planlösning:

Välkommen till ert nya kontor med öppen planlösning med gott om ljusinsläpp. Här har ni möjlighet att anpassa ytor och storlek efter just era behov.


Omgivning

Omgivning/natur:

I denna unika stadsdel växer villaidyllen ihop med moderna lägenheter och verksamhetslokaler men behåller samtidigt närheten till fantastiska grönområden. Trots att fastigheten ligger i Älvsjös centralaste del finns det gott om naturområden i närheten. Precis intill ligger Solbergaskogen, perfekt för lunchmotion eller promenadmöten! På ett lite längre avstånd finns Långbro som erbjuder fler promenadstråk, badplats samt en härlig park.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter finns under huset!

Närservice:

Vid Älvsjö station finns ett mindre centrum med all tänkbar service, bland annat bank, vårdcentral, gym, apotek, butiker samt Nordens största samlingsplats Stockholmsmässan som har 1,5 miljoner besökare om året. I Älvsjö hittar ni även Michelinkrogen Aloe, Rinos Bodega , Långbro värdshus samt det mysiga caféet Fru Marias Bak.

Kommunikationer:

Med Buss och pendeltåg: 5 minuters promenad till Älvsjö station. Älvsjö station är en knutpunkt söder om Stockholm. Här finns gott om bussförbindelser med täta avgångar till Gullmarsplan, Skärholmen , Skarpnäck med flera. Från Älvsjö station går även pendeltåget som tar dig till Stockholm City på 10 minuter. Med Bil: 15 minuter till City via snudd på anslutande E4 och E18.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge längs Älvsjövägen.

Vägbeskrivning:

Fastigheten ligger intill Älvsjövägen med utmärkt skyltläge och med bra kommunikationer till Stockholm City.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Vane Kostovski

Förvaltare

Vane Kostovski

vane.kostovski@profi.se

072- VISA NR 072-397 17 07

072- VISA NR 072-397 17 07

Marknadsförs av Profi Fastigheter
Lästmakargatan 20
11144 Stockholm
profi.se
Glasfibergatan 8

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör