Lund centrum
| Lund

Favorit Dela

Fabriksgatan 2

107 kvm på Raffinaderiet 3 - Kliv in detta karaktäristiska kontor som berättar en spännande industrihistoria.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    107 m²

  • Hyra:
107 kvm på Raffinaderiet 3 - Kliv in detta karaktäristiska kontor som berättar en spännande industrihistoria. Denna lokal passar dig som söker ett toppmodernt kontor i en charmig historisk miljö, det bästa av två världar. Här erbjuds något så unikt som ett eget orangeri och härlig uteplats. Öppet kontorslandskap med trevlig loungeyta, mötesrum för större sällskap och pentry som leder direkt ut till det mysiga orangeriet. För att möta den ökade efterfrågan på moderna kontorslokaler vid Lund C kommer vi att göra en större ombyggnation och renovering av Raffinaderiet 3 med början 2021. Det kommer att bli miljöcertifierade kontor med noga utvalda material som både värnar om miljön och passar in i den tidstypiska stilen. Preliminär inflyttning andra kvartalet 2022. Planlösningen kan anpassas efter just ditt företags behov. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!
  • Total yta

    107 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Raffinaderiet 3


Omgivning

Närservice:

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt Lund C. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service. Gångavstånd till både vårdcentral och tandläkare.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger på perfekt pendlingsläge bara ett stenkast från Lund C med tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Lunds C kommer bli huvudstation för den kommande spårvägen.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Henrik Strelert

Henrik Strelert

henrik.strelert@wihlborgs.se

046- VISA NR 046-590 62 88

Louise Ahnelöv

Louise Ahnelöv

louise.ahnelov@wihlborgs.se

046- VISA NR 046-590 62 91

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
Box 97, Stora Varvsgatan 11A
20120 MALMÖ
wihlborgs.se
Fabriksgatan 2