Västbergavägen 43

Västberga , Hägersten
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

380 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Nyproducerad lagerlokal om 380 kvm i Västberga.

Nyproducerad lagerlokal om ca 380 kvm. Möjlighet att tillskapa en kontorsdel. Lokalen är belägen på plan 3 och nås genom p-huset där man kör upp direkt till sin lokal (H 2,40). Om man får leveranser med större lastbilar kan man nyttja byggnadens två lasthissar som rymmer en EU pall. Möjlighet till parkering i anslutning till sin lokal samt i intilliggande p-hus. Lokalen är utrustad med pentry, rwc med dusch, omklädningsrum och städ. Möjlighet finns att slå samman två lokaler för att på så vis få en större lokal. Lokalerna är färdigbyggda men eventuell kontorsdel iordningställs i samråd med ny hyresgäst. Porthöjd: 2,95 m.

Ytor

  • Total yta:

    380 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Asea 3

Dokument

Omgivning

Närservice:

Restaurang finns i fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen ca 1 mil från centrala Stockholm. Från E4/E20 nås fastigheten enkelt genom att ta avfart 154 mot Västberga. Närmsta pendeltågsstation är Årstaberg som man tar sig till genom en promenad på ca 1,8 km från fastigheten. Det går även att åka till tunnelbanestationen Liljeholmen och ta buss därifrån som stannar i närheten av fastigheten.
Västbergavägen 43

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 December 2021 uppgick till 3 759 000 kvadratmeter fördelat på 673 fastigheter. Sagax äger fastigheter i Sverige, Finland, Frankrike, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Danmark. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

AB Sagax

Engelbrektsplan 1

114 34 Stockholm

www.sagax.se

Fler annonser från AB Sagax