Storgatan 22 A

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 m²

Hyra

Tillträde

2023-03-01

Beskrivning

  • Kontor

Kontor på bästa hörnläget- S Förstadsgatan / Storgatan!

På bästa hörnläget- S Förstadsgatan / Storgatan har vi nu möjlighet att erbjuda en trevlig lokal på 215 kvm. Idag är lokalen rumsindelad med upp till 8 rum i varierad storlek. Lokalen har generös takhöjd och mycket ljusinsläpp. All tänkbar service finns runt hörnet- butiker, restauranger, gym och annat man kan behöva.  Det finns en fastighetsgemensam uteplats på andra våningen där man kan ta en kaffepaus eller en stunds utomhusarbete. Kontakta oss gärna om du vill titta på lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    215 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-03-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12098

Byggår:

1937

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter men det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna fastigheter från Apcoa eller i parkeringshus som t.ex. P-huset Anna. Detta parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö .

Närservice:

Områden kring fastigheten erbjuder en stor variation av trevliga restauranger och caféer för de tillfällen du lämnat matlådan hemma eller kanske har ett lunchmöte inbokat. Dessutom finns shopping och all annan tänkbar service i krokarna.

Kommunikationer

I områden finns goda kommunikationer och du kan enkelt ta dig till centrala Malmö med buss, bil, tåg eller cykel. Det är även promenadavstånd till många populära platser i Malmö. Promenadavstånd i tid: Triangeln - 5 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Storgatan 22 A

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan