Styrmansgatan 2

Universitetsholmen , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

388 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Öppna ytor med stora glaspartier.

Välkommen till en modern och yteffektiv lokal i lukrativt läge. Stora glaspartier ger utsikt mot Malmö Live. Lokalen har en bra blandning med öppna ytor, 3 mötesrum och ett pentry och pausyta med stora glaspartier. Intill fastigheten finner du Saluhallen med ett gott utbud av lunchalternativ. Endast ett par minuters promenad till Centralstationen.

Ytor

  • Total yta:

    388 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12145

Byggår:

2012

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplatser finns att hyra i källarplan för fastighetens hyresgäster. Sedan 1 april 2020 administreras alla garageplatser av Parkering Malmö. Områdesbeteckningen är 577001 Matrosgatan 1 . Kontakta Parkering Malmös Kundcenter på 040-605 69 80 eller kundcenter@pmalmo.se för att hyra parkeringsplats. Mer information finns även på deras hemsida . Om du redan är kund i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats kan du skicka ett mail till Vasakronan@pmalmo.se . Om någon har parkerat på din plats, ring Parkering Malmös övervakningscentral på 040-605 69 44 och uppge platsnummer och registreringsnummer på den felparkerade bilen.

Närservice:

I närheten finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Malmö Live och Malmö Saluhall ligger ett stenkast bort.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 3 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Styrmansgatan 2

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Rådmansgatan 10

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan