Furuviksringen 33

furuviksringen , Halmstad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Hyra

1000/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Industri/Verkstad

Verkstad med tillhörande entresol samt två portar varav en port med tak. Inhägnad tomt och ett kallförråd. Ljus kontorsdel med fyra kontor

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri/Verkstad 400 400 1 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1000

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Verkstadsdel på 220 kvm access via två portar Kontorsdel på 180 kvm innehållande 4 kontor varav ett större. Kök, omklädningsrum med dusch, förråd/arkiv. Kallförråd samt inhägnad och asfalterad tomt.

Omgivning

Omgivning/natur:

Tre kilometer öster om centrala Halmstad hittar du det omtyckta bostadsområdet Vallås, en egen stadsdel med blandad bebyggelse, som låga flerbostadshus, villor och radhus. Området byggdes på jordbruksmark under 70-talet. Här finns stora grönområden med bland annat Ekolekplatsen och Våtmarken, fina promenadstråk, en motionsslinga och gott om bollplaner och lekplatser. Vallås har ett eget litet centrum, med bland annat kemtvätt, Ica Supermarket, folktandvård, apotek, bibliotek, vårdcentral, skola, frisör, pizzeria och distriktskyrka. Du behöver med andra ord varken ta dig in till stan eller till Eurostop, som båda annars ligger på en cykelvägs avstånd! På Vallås Torg har byggnationen startat för ett nytt levande centrum i tre kvarter och 139 hyresrätter som beräknas vara inflyttningsklara under 2018. På Vallås finner du också Halmstadtravet där du kan avnjuta en middag till en stunds underhållning i travsportens namn, och närheten till Arenahallen gör det enkelt att bl a besöka olika evenemang, utställningar, idrottsmatcher, Halmstads skejtpark och äventyrsbad. Här finns också gym och ishall och bensin- mackar. Tvärs över vägen från Arenan sett ligger Busfabriken, ett paradis för barnen. PRO Snöstorp-Vallås är aktiva i området och det finns även ett äldreboende här. I Vallåshallen spelas bland annat innebandy genom Halmstad Innebandyklubb, fotboll, gymnastik mm. Boendet på Vallås passar såväl för det äldre paret som för barnfamiljen. Här väljer du det lättskötta boendet i bostadsrättslägenhet eller radhus, det flexibla boendet i villorna eller de barnvänliga gruppvillorna.

Företag i närheten:

i närområdet finns service i form restauranger, gym och hotell. Större vägar såsom E6 och väg 25 och 26 finns på bekvämt avstånd.

Furuviksringen 33

Om Industriförmedling

För att förmedla kommersiella fastigheter krävs kompetens, specialkunskaper, erfarenhet och inte minst ett stort kontaktnät. Det har vi! INDUSTRIFÖRMEDLING är ett mäklarföretag som specialiserat sig på: • Förmedling av industri-, kontors-, affärs-, & hyresfastigheter • Förmedling av fastighetsbolag och företag • Hyresförmedling av industri-, kontors- & butikslokaler • Jord & Skog Vi har kompetens och erfarenhet • specialkunskaper • kontakter • ansvarsfulla medarbetare som levererar engagemang och service utöver det vanliga. Välkommen till oss med dina fastighetsaffärer!

Industriförmedling

Storgatan 25

30243 HALMSTAD

industriformedling.se

Fler annonser från Industriförmedling