Solna strandväg 74

Solna , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

994 m²

Hyra

2 300 kr/m²/år 6 månader hyresfri period

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Modern kontorslokal med öppna ytor och härligt ljusinsläpp!

Nu finns möjlighet att flytta in i 994 kvm flexibla, ljusa och moderna kontorslokaler i Solna Strand. Lokalen ligger högst upp i fastigheten med ljusinsläpp från tre håll. Lokalen har ett antal mötesrum men den största delen är öppen och flexibel. Ett väl tilltaget kök i hjärtat av lokalen samt väl tilltagna gemensamma ytor.

Möjlighet finns att hyra lokalen i andrahand med tillträde omgående.

Ytor

  • Total yta:

    994 m2

Ytbeskrivning

Bra blandning av öppna ytor och ett antal arbetsrum och konferensrum. Rymligt kök med en stor laungeyta där ni kan träffas över en lunch, sponatana möten eller varför inte en pingismatch.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontraktbeskr.:

Andra handskontrakt till 2027-09-30 eller kortare avtalslängd om ni önskar.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2300

I hyran ingår:

Värme, skatt

Hyresinformation:

6 månader hyresfri period

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nöten 5

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

8

Planlösning:

Huvudsakligen öppen.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området finns goda parkeringsmöjligheter för er som hyresgäst eller besökare. Längs gatan och i garaget finns besöksparkering tillgängligt.

Närservice:

Solna Strand är ett uppskattat kontorsområde där du kan välja mellan ett 15-tal lunch-restauranger i området och kreativa food trucks när säsongen tillåter. En kort promenad från Solna Strand ligger Sundbybergs Centrum där du hittar det mesta för att underlätta vardagen såsom banker, Systembolaget, detaljhandel och apotek mm.

Kommunikationer

Solna Strand T-bana ligger i direkt anslutning till fastigheten, ett flertal busslinjer finns i området, 10 minuters promenad till pendeltåg och möjlighet att åka båt från maj-september är valmöjligheten oändliga. Cykelvägar leder åt flera håll, bland annat tar du dig till city på ungefär 20 minuter. Strandpromenaden från Solna Strand via Karlberg ger en skön cykelupplevelse i en nästan helt bilfri miljö. Väljer du trots allt att ta bilen så tar du dig till city på drygt tio minuter. Solna Strand ligger bredvid Huvudstaleden och har nära till E4. Till Bromma flygplats tar du dig på tre minuter och till Arlanda tar det cirka en halvtimme.
Solna strandväg 74