Västmannagatan 107

Vasastan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

114 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal om ca 114 kvm belägen i trevliga Vasastan. Odenplan t-bana och pendeltågsstation är belägen endast ca 350 m från lokalen.

Kontorslokal av enklare karaktär med en rumsindelad planlösning. Passar utmärkt för exempelvis redovisningsbyrå, konsulter, arkitekter etc. Golvet färdigställs i samråd med tillträdande hyresgäst. Lokalen har bl.a; - WC - Pentry/pausrum - Egen entré i markplan - Ca fem minuter till Odenplan t-bana och pendeltågsstation - Trevliga promenadområden i närheten Månadshyran ligger på 22 857 kr exkl moms OBS! Ingen överlåtelse utgår! Takhöjden är ca 2 m i inre delen av lokalen. Varmt välkommen att kontakta mig för ytterligare information och/eller boka visning!

Ytor

  • Total yta:

    114 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Västmannagatan 107

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA