GÖTEBORG

Favorit Dela

Drottninggatan 31

Centralt kontor.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  122 m²

 • Hyra:
Nu finns chansen att hyra detta fina kontor om 122 kvm, mitt på Drottninggatan. Kontoret erbjuder flera kontorsrum, ett stort konferensrum och ett trevligt och avskilt kök avsett för personalen. Lokalen passar en verksamhet som har mycket externa möten likt en rekryteringsfirma eller en psykologmottagning. Givetvis kan lokalen ställas om för att passa vilken verksamhet som helst. För mer information om pris, tillträde eller visning. Vänligen kontakta oss.
 • Total yta

  122 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Närservice:

Du har tillgång till all service du kan tänka dig, restauranger, apotek etc. Precis runt hörnet går spårvagnar och bussar. Ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MR

Uthyrare

Maja Rang

leads.goteborg@balder.se

031- VISA NR 031-839414

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Drottninggatan 31

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör