Södra Långebergsgatan 34

Högsbo-Sisjön , Askim
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

80 - 520 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevliga och ljusa kontorslokaler nära Sisjöns hela handelsutbud.

Här finns möjlighet till en lokallösning med bra läge i Sisjön. I fastigheten, som ligger granne med Bauhaus och Biltema, finns möjlighet till några olika kontorsytor. Lokalerna är ljusa och trevliga. Bilderna i annonsen visar exempel på kontorsytorna som finns tillgängliga i huset. För mer information om vad som finns tillgängligt kontakta oss direkt. Här sitter ni nära all tänkbar service och med bra kommunikationer. Parkeringsplatser finns på fastigheten.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 80 520

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Södra Långebergsgatan 34

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Södra Långebergsgatan 34

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

43137 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB