Munkebäcks Allé 14

Göteborg , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

288 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Vill du etablera dig i Göteborgs mest intressanta område? Vi bygger tolv nya lokaler utmed Munkebäcks Allé, endast två kvar! Inflyttning 2020-2021.

Tornet uppför bostadshus med butikslokaler i gatuplan. Lokalen är lämpliga för för butik, kiosk, apotek, optiker eller kontor. Lokalen är 288 kvm. Stora möjligheter till egna anpassningar. Läget är mycket kommersiellt med ett stort upptagningsområde, smarta flöden utanför lokalen och en områdesvision att bli en förebild för planering och byggande på 2000-talet. Vad mer kan man begära vid val av lokal? Munkebäcks Hage är beläget vid Munkebäcks allé, som är en ombyggd del av nuvarande Munkebäcksgatan. Området är tryggt och välkänt och genom nyproduktion utvecklas en inspirerande och upplevelserik stadsdel. Missa inte chansen att etablera din verksamhet här!

Övrig information

Övrigt:

Munkebäcks Hage tillhör Örgryte-Härlanda vars folkmängd var 59 290 personer 2016. Befolkningen förväntas öka med 5 100 personer de kommande fem åren. I kvarteret Munkebäcks Hage byggs förskola och 350 nya bostäder i form av hyresrätter och bostadsrätter. Det är dessutom mycket nyproduktion på gång i hela Örgryte-Härlanda då cirka 3 000 bostäder byggs inom de kommande åren. Det planerade bostadsbyggandet är mycket större än det varit de senaste åren. Stadsdelens centrala läge tillsammans med ett bostadsbestånd som domineras av lägenheter i flerfamiljshus skapar en hög intensitet. Därför är Munkebäcks Hage ett mycket intressant område eftersom det byggs mycket här.

Ytor

  • Total yta:

    288 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Munkebäcks Hage

Byggår:

2020

Planlösning:

Lokalerna är lämpliga för butik, kontor, apotek och optiker. Det erbjuds fina exponerings möjligheter via de stora fönsterytorna längs med Munkebäcks Allé. Takhöjderna är generösa och luftiga. Lokalerna har en egen uteplats mot den gemensamma innergården.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lokalen ligger i markplan och nås direkt via Munkebäcks Allé.

Omgivning

Omgivning/natur:

Det kommer vara lätt att röra sig i de nya kvarteren och även hitta nya promenad- och cykelvägar vilket ökar områdets attraktionskraft. Här finns många naturliga och trevliga mötesplatser som skapar en trygg och inspirerande miljö som dina nuvarande och framtida kunder tycker om att vistas i. Lokalen har en egen uteplats mot den gemensamma innergården där det finns cykelplatser, grillplatser, sittgrupper och pergolor. Visionen är att området ska föra med sig en hemkänsla och ett rikt vardagsliv; att det ska vara en plats där man känner varandra. Munkebäcks Hage ligger nära Härlanda Tjärn som erbjuder såväl badplats som motionsspår för löpning och skidåkning. Dessutom planerar kommunen att göra om cykelbanan efter Delsjövägen till en cykelpendlingsled.

Företag i närheten:

I Munkebäcks Hage och i närområdet finns ett stort utbud av företag såsom bl.a. Systembolaget, Coop Konsum, Ica Kvantum, Media Markt Cirkel K, Max, Nordsjö och Sats Gym.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Kunderna parkerar smidigt på en korttidsparkering utanför lokalen. För anställda och boende finns parkeringsplatser i ett underjordisk garage.

Närservice:

I Munkebäcks Hage finns ett stort utbud av service som Närhälsan, systembolag samt några restauranger. Vidare finns matbutiker, videobutik, hårsalong, pizzeria, kiosker och fruktaffär samt apotek i området eller några hundra meter därifrån.

Skyltläge:

Fina fönster i markplan med goda skylt möjligheter.

Kommunikationer

Munkebäckstorget trafikeras av spårvagnslinje 1 och 5 samt buss 17. Spårvagnslinje 3 har sin hållplats 150 meter bort. Trafikplats till E20 och Torpa nya handelscentrum ligger 500 meter norr om bostadskvarteret.
Munkebäcks Allé 14