Degeberga
| Degeberga

Favorit Dela

Brades Väg 5

Vård/kontorslokal i Degeberga.

  • Kategori:

    Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    220 m²

  • Hyra:
På Brades Vägen 5 i Degeberga finns bra lokal anpassat för vård och kontorsverksamhet. Lokalen idag be.
  • Total yta

    220 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Degeberga 12:47


Omgivning

Omgivning/natur:

Degeberga är en tätort i Kristianstad kommun, ca 27 km från centrala Kristianstad. Orten domineras av villaområden i en naturskön omgivning med tilltagna åkermarker och stora skogspartier. Här ligger Degeberga backar naturreservat och vackra Degeberga kyrka alldeles inpå knuten med riksväg 19 i nära anslutning.

Närservice:

Idag ligger vårdcentral och apotek i fastigheten. I närområdet finns också matbutik, postombud, bed&breakfast, bageri och två lunchrestauranger. Runt 30 minuter bort ligger Kristianstad city/Handelsstaden med all tänkbar service.

Kommunikationer:

Via riksväg 19, som ligger i det direkta närområdet, tar du dig in till handelsområdet Kristianstad city på ca 30 minuter. Riksvägen passerar även förbi Kristianstad Österlen Airport och ansluter till E22:an vid trafikplats Östanå söder om Osby. Med busslinjerna SkX 3 och SkX 4, som stannar på gångavstånd från fastigheten, tar du dig till Kristianstad city och centralstation på runt 35 min.

Vägbeskrivning:

Från Kristianstad centralstation tar resan 25-30 minuter. Ta Västra boulevarden i sydlig riktning i 767 meter och sväng sedan höger in på Långebrogatan. Efter ca en 1 km, ta tredje avfarten vänster i rondellen in på Allégatan och sedan höger in på Hässleholmsvägen (E22) . Kör E22:an rakt fram i ca 10 km. Vid trafikplats Östanå, sväng vänster in på Degebergavägen och fortsätt rakt fram i 13.6 km innan vänstersvängen in på Brades väg.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hannah Eriksson

Uthyrare

Hannah Eriksson

hannah.eriksson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-4271166

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Brades Väg 5

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör