Stora Varvsgatan 15 E

Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

652 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor om 600 kvm i nybyggd fastighet längs med Stora Varvsgatan. Lokalen kan anpassas efter verksamheten. Bra pendlings- och skyltläge!

Ljust och modernt kontor om 600 kvm i nybyggd fastighet på Stora Varvsgatan 15. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens behov, men är idag i öppen planlösning med två mindre samtalsrum. Större kök med plats för många. Tät fönstersättning ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns även möjlighet att skapa flertalet mötes- och konferensrum vid behov. Stor balkong ut mot gården! Kapprum med toalett och dusch.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    652 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2020

Våningsplan:

1

Planlösning:

Öppen planlösning men går att anpassa efter behov.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I Västra Hamnen i Malmö har du ett bra utbud av restauranger, cafeér, livsmedelsbutik, apotek, konditori och annan service. I området finns det flera träningsanläggningar och parkeringsmöjligheterna är goda. Här finns både gott om kontorsfastigheter och bostadshus och just nu utvecklas varvsstaden som kommer förbinda västra hamnen med city på ett trevligt sätt.

Närservice:

Skrädderi, kemtvätt, apotek, frisör, bageri, livsmedelsbutik, hotell, blomsterhandel mm i närområdet.

Kommunikationer

Stadsbussar går regelbundet.
Stora Varvsgatan 15 E