Salagatan 18A

Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

8 - 18 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Välkommen till Kontorshotellet i Cykelfabriken i Uppsala. Ett flexibelt kontorskoncept för start-ups, små företag och digitala nomader.

Från Cykelfabriken är det nära till allt. Gångavstånd till Centralstationen och stadens infartsvägar gör att läget inte kan bli bättre. I loungen njuter ni av tillvaro tillsammans med kollegor, kunder eller andra medlemsföretag. Cykelfabriken har historiska anor och ligger i ett spännande utvecklingsområde. Vi erbjuder ett prisvärt alternativ, med hög kvalitet med den personliga familjära omsorgen. Servicen är framtagen för att förenkla er kontorsvardag och är del av gemenskapen och servicen för Bonnier Fastigheters hyresgäster. Här kan du nätverka med kunder och andra företagare. Avskalad och inkluderande miljö blandas med en familjär känsla där vi tar hand om varandra. Det innebär att alla tas väl omhand vid entrén, vi välkomnar både er och era gäster och här kan de ta en kopp kaffe samt läsa ett magasin i loungen tills ni möter upp. Vilken lösning passar dig och ditt företag bäst? Du väljer mellan eget kontor eller skrivbord i öppet landskap. Kontor I kontoren ingår städ, kaffet från vår handplockade kaffemaskin samt fruktkorg i receptionen. Post levereras till receptionen, önskar ni få den levererad till ert kontorsrum så löser vi det utan att ni behöver tänka på hur. Skrivbord Ett eget skrivbord i öppet landskap för dig som kommer och går och som gillar att det rör på sig. Här arbetar du i vimlet men har en dedikerad arbetsplats med förvaringsmöjligheter. Mötesrum som ingår Vi erbjuder flera olika mötesrum och några ingår varje månad. Den största lokalen kan ni boka upp för inspirerande möten, kundevent, pressvisningar eller mingel och den har ni specialpris på. Givetvis ordnar vi fika eller lunch till era möten. Varmt välkommen att höra av dig så berättar jag mer! Vi hoppas vi får glädjen att hälsa dig välkommen!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 8 18

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Cykelfabriken

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Cykelfabriken ligger i centrala Uppsala strax öster om järnvägen. De senaste åren har stadens tyngdpunkt förflyttat sig hitåt, med ett stort antal nya byggnader och verksamheter, och förstås Uppsala Konsert & Kongress. Här är faktiskt nära till allt. Allra närmast har vi Kvarnengallerian med matbutik, systembolag och apotek. I området finns även Bageri Trillers fina butik med hembakat och närproducerat, Friskis&Svettis på Väderkvarnsgatan, samt Vaksala Torg som är en levande handelsplats och en av knutpunkterna för stadens kollektivtrafik. På näraliggande S:t Persgatan löper en av stadens viktigaste gång- och cykelleder, mellan Gränby och city. Till Centralstationen med Resecentrum, bussar och tåg är det bara drygt 500 meter att gå.

Salagatan 18A