Älvsjöstaden
| Älvsjö

Favorit Dela

Kabelverksgatan 25

Lämplig för: • Cafélokal Ljus och rymlig lokal med hörnläge mot huvudgatan.

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  2022-01-01 Angivet datum är prel.

 • Hyra:

  3 000 kr/m²/år. Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, värme och moms. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

 • Kontrakt:

  Minimi 3 år

 • Storlek:

  103 m²

Ljus och rymlig cafélokal med generös takhöjd och öppen planlösning. Det installeras en fettavskiljare och kanalerna har en ventkapacitet om ca 600 l/sek (IM-kanal klass 2b), lokalen säkras upp till maximalt 80A. Lokalen hyrs ut nyckelfärdig så tillvida att Hyresvärden ombesörjer och bekostar ytskikt i enlighet med grundlayout. Ytterligare rum/andra ytskikt än föreskrivna i grundutförande/Köksinredning/maskiner ombesörjs och bekostas av hyresgäst, inkl kökskåpa. Kabelverket 17 ligger som en förlängning av redan färdigbyggda kvarter och har både bostäder och kommersiella fastigheter intill, vilket ger ett kundunderlag över hela dagen. Kvarteret uppförs med tre huskroppar innehållande 129 lägenheter och tre lokaler. En av byggnaderna blir hela 20 våningar högt och blir ett landmärke i området. Lokalerna får en genomtänkt grundstandard som ingår i hyran och generösa takhöjder på upp till ca 3,30 m upp till bjälklag, dvs exkl undertak som dock är standardutförande. Lokalerna kommer preliminärt att kunna tillträdas kring årsskiftet 2021/2022. Lokalen på Kabelverksgatan 25 är ljus och rymlig med hörnläge mot huvudgatan. Många stora fönster utan direkt sol ger fina exponeringsmöjligheter. Rumshöjd exkl undertak, ca 3260 mm.
 • Total yta

  103 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 103 3 000
 • Ytbeskrivning

  Cafélokal

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3000


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kabelverket 17

Byggår:

2020

Planlösning:

En öppen lokal som kan delas in i beredning respektive servering. En publik entré mot gatan och en mer intern från trapphuset.


Teknisk information

Takhöjd:

3,26 m

Lokalen kan nås via:

Lokal lämplig för café i hörnläge mot huvudgatan, i markplan med egen entré.


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering.

Närservice:

Älvsjöstaden belägen i området Solberga är ett större nybyggnadsprojekt som Familjebostäder och JM utvecklar tillsammans med staden. Målet är att skapa en tilltalande boendemiljö med en stadsmässig karaktär, där bostäder och verksamheter samverkar. Mixen av hyresrätter, bostadsrätter, skolor och stora arbetsplatser ger området förutsättningar för verksamheter som vill hitta nya möjligheter. Totalt tillförs ca 1800 nya bostäder, verksamhetslokaler och samhällsfastigheter som kompletterar befintlig bebyggelse i närområdet. Området ligger nära allmänna kommunikationer där färd till centrala Stockholm endast tar 10 minuter med pendeltåg. Familjebostäder har som målsättning att skapa bättre hem och bättre stad – för de människor som lever i Stockholm idag och för de stockholmare som kommer att leva här i framtiden. Vi söker dig med en verksamhet eller verksamhetsidé som kan bidra till en levande stadsmiljö och erbjuda attraktiv närservice till området. Välkommen att höra av dig!

Kommunikationer:

Centralt belägen lokal i framväxande Älvsjöstaden, på bekvämt gångavstånd till pendeltåg och med snabb access till E4/E20 via Älvsjövägen.

Skyltläge:

Gott skyltläge med stora skyltfönster mot huvudgatan.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sara Engström

Projektutvecklare lokaler

Sara Engström

sara.engstrom@familjebostader.com

Marknadsförs av AB Familjebostäder
Box 92100
12007 STOCKHOLM
familjebostader.com
Kabelverksgatan 25