GÖTEBORG

Favorit Dela

Kungsgatan 19

Unik butikslokal mitt i händelsernas centrum - en oslipad diamant som kommer att renoveras/anpassas för dess nya hyresgäst, är det ni?

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    95 - 355 m²

  • Hyra:
Tilltalande butiksyta med enorm potential! Bästa läget, mitt i stadens puls. I den direkta närmiljön finns välkända varumärken/aktörer, caféer och restauranger. Runt hörnet finns även Magasinsgatan som erbjuder ett enastående utbud av premium butiker, restauranger och mycket mer! En trivsam yta med många starka värden. Fördelaktigt skyltläge med generöst fönsterparti ut mot myllrande Kungsgatan. Varmt välkommen på visning!
  • Total yta

    355 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 95 355

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lokalen är i nuläget fördelad på två plan, plan ett består av cirka 95 kvm och plan 2 utgör cirka 260 kvm. Entréplanet har en tydlig ingång samt erbjuder en given sälj-/butiksyta. Lokalens andra plan har en spännande layout och en inbjudande takhöjd via en ljusgård. Här finns även tillgång till paus/pentry samt en mindre kontorsdel och förrådsyta.


Omgivning

Omgivning/natur:

Området runt Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra i området Apcoa 08-556 306 70 samt Q-Park 0771-96 90 06.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer:

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplats ”Domkyrkan”, enbart ett stenkast bort.


Övrig information

Övrigt:

Central hörnfastighet mitt i händelsernas centrum på Kungsgatan / Magasinsgatan. Fastigheten består av butiker och kontor. Entrén ligger på Magasinsgatan som har gjorts om till mysig gårdsgata.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Hamrén

Maria Hamrén

Maria.Hamren@castellum.se

+463 VISA NR +46317440925

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Kungsgatan 19

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör