MÖLNLYCKE

Favorit Dela

Åvägen 1

Välplanerad lokal nära Mölnlycke centrum.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    296 m²

  • Hyra:
Mitt i Mölnlycke ligger Åvägen 1 med bra läge vid Mölnlycke Resecentrum och några minuters promenad till centrum. Här kan vi erbjuda en välplanerad lokal om 296 kvm. På plan ett finner du 5-6 kontorsrum, ett större mötesrum och pentry. Via en interntrappa tar du dig upp till övre plan där det finns möjlighet till ytterligare ett mötesrum alternativt pentry/pausrum. Parkering finns att erbjuda i direkt anslutning till fastigheten. Välkommen på visning!
  • Total yta

    296 m2


Utförande

Byggår:

1987


Omgivning

Omgivning/natur:

Mölnlycke ligger strategiskt mellan Landvetter flygplats och Göteborg med motorvägsförbindelse åt båda hållen. Här hittar du såväl ett utbud av kontor i gamla Mölnlycke fabriker som nybyggda lägenheter och butikslokaler i centrum. Våra lokaler i Mölnlycke Några mil sydost om Göteborg, på vägen ut mot Landvetter flygplats ligger Mölnlycke. Här kan vi erbjuda kontorslokaler i genuin äldre fabriksmiljö. Lokalerna i tidigare Mölnlycke Sytrådsfabriker har byggts om till kontor, modernt men med bibehållen känsla. I Mölnlycke centrum erbjuder vi flera fräscha butikslokaler i våra nybyggda fastigheter. Service och butiker I fabriksområdet finns Friskis & Svettis träningslokal samt en mycket omtyckt lunchrestaurang. En liten bit från fabriksområdet hittar man Mölnlycke centrum med Råda Torg som mittpunkt. Här finns ett komplett utbud av service i form av matbutiker, restauranger, bank, vårdcentral och små specialbutiker med kläder och delikatesser. Kommunikationer Mölnlyckes läge, nära motorvägen mellan Göteborg och Landvetter flygplats, gör att det är enkelt för tillresande med såväl flyg som bil från båda håll. Från Göteborg når man också Landvetter via buss och tåg på mellan 20 och 30 minuter.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Petter Sundström

Uthyrare

Petter Sundström

Petter.Sundstrom@wallenstam.se

Marknadsförs av Wallenstam AB
Kungsportsavenyen 2
40184 GÖTEBORG
wallenstam.se
Åvägen 1

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Fler annonser från denna annonsör