Luleå
| Luleå

Favorit Dela

Kungsgatan 23

Fina kontorslokaler i Luleå centrum.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    360 m²

  • Hyra:
Nu erbjuder vi lokaler i attraktivt läge i Luleå om 360 kvm. Här sitter man centralt efter Kungsgatan mitt i Luleås centrum. Lokalerna ska renoveras så här har du möjlighet att sätta din egen prägel på lokalerna. Välkommen att kontakta oss för visning eller frågor!
  • Total yta

    360 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i centrala Luleå, alldeles invid gågatan. Före detta Postens lokal.

Närservice:

Stadens mest pulserande gata, Storgatan hittar du 100 meter bort. Luleå erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, cafeer, nöjen och kultur. I grannfastigheten hittar du en populär lunchresturang. Goda träningsmöjligheter i centrum med flertalet gym.

Kommunikationer:

Här sitter du centralt mitt i centrum nära stadens kommunikationer. Du pendlar därför enkelt till jobbet med lokaltrafiken eller med länsbussarna. För dig som kör egen bil så finns det gott om stora parkeringshus i närheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Åsa Johansson

Åsa Johansson

asa.johansson@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 22

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Varvsgatan 47
97233 LULEÅ
dios.se
Kungsgatan 23

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör