GÖTEBORG

Favorit Dela

Kungsgatan 21

Inbjudande butikslokal på prima adress, trivsam layout och stor skyltyta!

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    260 m²

  • Hyra:
Tillfälle att förhyra en tilltalande butikslokal med många starka värden. Här erbjuds en fördelaktig placering mitt på populära Kungsgatan. Varje dag passerar ett myller av människor butiken och skyltläget är mycket gynnsamt. Gediget utbud av övriga butiker, caféer och restauranger inom lokalens direkta grannskap. Runt hörnet finns Västra Hamngatan och Magasinsgatan, gator som på senare år fått ett rejält uppsving vad gäller premiumbutiker, spännande restaurangutbud, service och mycket mer. Låt oss få vara med och skapa ert nya läge, här anpassar vi lokalen efter era önskemål och behov. Varmt välkommen på visning!
  • Total yta

    260 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Området runt Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra i området Apcoa 08-556 306 70 samt Q-Park 0771-96 90 06.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer:

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplats ”Domkyrkan”, enbart ett stenkast bort.


Övrig information

Övrigt:

Central hörnfastighet mitt i händelsernas centrum på Kungsgatan / Magasinsgatan. Fastigheten består av butiker och kontor. Entrén ligger på Magasinsgatan som har gjorts om till mysig gårdsgata.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Hamrén

Maria Hamrén

Maria.Hamren@castellum.se

+463 VISA NR +46317440925

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Kungsgatan 21

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör