GÖTEBORG

Favorit Dela

Kungsgatan 15

Representativ kontorslokal med genomgående hög standard, mitt på populära Kungsgatan. Välplanerad yta med skyddat läge i huset!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    495 - 1 050 m²

  • Hyra:
Inbjudande lokal belägen mitt i händelsernas centrum. Här bedrivs arbetet mitt i stadens puls, med närhet till flera av de stora knutpunkterna (Stenpiren, Järntorget, Kungstorget, Brunnsparken och Centralstationen). Magasinsgatan finns alldeles runt knuten, här finns ett gediget utbud av både restauranger och spännande butiker. Kontorsyta med stora möjligheter och mycket karaktär!
  • Total yta

    1050 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 495 1 050

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Välkomnande entré med en trivsam känsla, vackert trapphus med tillgång till hiss. Lokalen är belägen på andra, respektive tredje våningsplanet i fastigheten. Lokalens befintliga layout kan givetvis anpassas och förändras efter gällande behov. I nuläget består ytan främst av flertalet kontorsrum i olika storlekar, i kombination med konferensutrymmen, paus och pentry. En trivsam ljusgård erbjuder plats för umgänge och sammankomster. Lokalen är i nuläget fördelad på två plan, vardera kontorsplan består av ca 500 kvm. Hyresvärden kan vara öppna för ett scenario där lokalen delas i två.


Omgivning

Omgivning/natur:

Området runt Kungsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service. Fastigheten är centralt belägen i hörnet av Kungsgatan - Magasinsgatan och ingår i ett större kvarter med kontor, bostäder, butiker. Kvarteret innehåller en blandning av nya och äldre byggnader. De flesta servicefunktionerna finns inom gångavstånd

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra i området Apcoa 08-556 306 70 samt Q-Park 0771-96 90 06.

Kommunikationer:

På bekvämt gångavstånd finns bland annat knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplats ”Domkyrkan”, enbart några hundra meter bort. Närmsta parkeringsgarage angränsande till Kungsgatan finns på Ekelundsgatan.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten utgörs av en 3 våningsbyggnad som består av kontor, butiker samt bostäder.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Hamrén

Maria Hamrén

Maria.Hamren@castellum.se

+463 VISA NR +46317440925

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Kungsgatan 15

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör