Sportfältsvägen 3

UPPSALA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

317 - 635 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevligt kontor i lättillgängligt läge

Yteffektiv lokal med många kontorsrum. Perfekt lokal för verksamhet som är i behov av egna kontorsrum i stor utsträckning. Sportfältsvägen erbjuder bra kommunikationer oavsett om man föredrar bil, cykel eller buss. Här är det nära till Heidenstams Torg med god service i form av bland annat apotek, postombud, pizzeria, bankomat och livsmedelsbutik och för den som gillar träning finns både MyTraining och Nordic Wellness i närområdet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 317 635

Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Nuvarande planlösning erbjuder en yteffektiv lösning med ett stort antal kontorsrum samt bra mötesmöjligheter. Lokalen kan anpassas vid behov.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering

Kommunikationer

Lättillgängligt läge för bil nära Tycho Hedéns väg, flera busshållplatser intill fastigheten, ca 15min promenad till centrum
Sportfältsvägen 3

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Botkyrka, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås och Kungsbacka. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum