Göteborg

Favorit Dela

Marieholmsgatan 52

Trevlig och funktionell kombilokal, med mycket bra läge, i nära anslutning till den nya Marieholmstunnelen, med anslutning direkt till E6 & nära R45.

  • Kategori:

    Övrigt

  • Storlek:

    728 - 974 m²

  • Hyra:
Trevlig och funktionell kombilokal med en blandning av fina lagerytor samt personal- och kontorsdelar. Det går att hyra lokalen på 728 kvm eller tillsammans med intilliggande höglager, vilket ger totalt 974 kvm. Lagerdelen är välförsedd med portar och en hel del ytor med rejäl takhöjd. Portarna är av varierande storlek där den minsta är 3*3 meter och den största är 4,2*4,6 meter. Takhöjden är 6,1-6,6 meter i höglagerdelarna med ca 5,4 meter till underkant balk. I markplan finns även kök, dusch och WC. Två olika interntrappor tar dig upp på övervåningen där det finns kontorsytor, förråd, omklädning, dusch, WC samt kök med pausyta. Ytan på övre plan uppgår till 167 kvm och kontorsytorna är välförsedda med fönster, vilket ger fint ljusinsläpp.
  • Total yta

    974 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 728 974

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Marieholmsgatan 52

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Marieholmsgatan 52

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör