Möllersvärdsgatan 12

UPPSALA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

28 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorsrum på kontorshotell

Kontorsrum från 15 kvm till 34 kvm. Tillgång till bokningsbart konferensrum och gemensamt kök/lunchrum.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av kontorslokaler, kontorshotell och lager/industri. Lättillgängligt läge, nära Tycho Hedéns väg och E4, goda möjligheter för i- och urlastning av gods Närhet till Boländernas handelsområde med bla. Ikea, Stadium, Bolandcity mm.

Ytor

  • Total yta:

    28 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Flertalet lunchrestauranger i området ex v Fyrislunds restaurang och till sommaren öppnar Restaurang Heat i Kristallen, parkytor och fina promenadstråk intill huset.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering på inhägnad gård, låst nattetid.

Närservice:

Områdesbevakning kvällar och nätter.

Kommunikationer

Kommunal kollektivtrafik, busslinjer 7 och 804 i närområdet och goda cykelförbindelser.
Möllersvärdsgatan 12

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum