Kabelverksgatan 19

Älvsjöstaden , Älvsjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

75 m²

Hyra

3 000 kr/m²/år. Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, sophantering, värme och moms. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Tillträde

2022-04-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Lämplig för: • Butik • Kontor/Showroom • Mottagning (momsad) Ljus och rymlig lokal med hörnläge mot huvudgatan.

Kabelverket 17 ligger som en förlängning av redan färdigbyggda kvarter och har både bostäder och kommersiella fastigheter intill, vilket ger ett kundunderlag över hela dagen. Kvarteret uppförs med tre huskroppar innehållande 129 lägenheter och tre lokaler. En av byggnaderna blir hela 20 våningar högt och blir ett landmärke i området. Lokalerna får en genomtänkt grundstandard som ingår i hyran och generösa takhöjder på upp till ca 3,80 m upp till bjälklag, dvs exkl undertak. Lokalerna kommer preliminärt att kunna tillträdas 1 april-22. Lokalen på Kabelverksgatan 19 är ljus och rymlig med hörnläge mot huvudgatan. Många stora fönster utan direkt sol ger fina exponeringsmöjligheter. Tydlig intern och extern del med separat pentry/pausrum i bakkant. Rumshöjd exkl undertak, ca 3770 mm.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 75 3 000

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Minimi 3 år

Tillträde:

2022-04-01. Enligt ök

Utgångshyra kr/m2/år:

3000

Hyresinformation:

Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, sophantering, värme och moms. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kabelverket 17

Byggår:

2021

Planlösning:

Lokalen har ett separat rum för pentry/paus. I övrigt en öppen butiksyta med högt i tak.

Teknisk information

Takhöjd:

3,77 m

Lokalen kan nås via:

Lokal i hörnläge mot huvudgatan, i markplan med egen entré.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering.

Närservice:

Älvsjöstaden belägen i området Solberga är ett större nybyggnadsprojekt som Familjebostäder och JM utvecklar tillsammans med staden. Målet är att skapa en tilltalande boendemiljö med en stadsmässig karaktär, där bostäder och verksamheter samverkar. Mixen av hyresrätter, bostadsrätter, skolor och stora arbetsplatser ger området förutsättningar för verksamheter som vill hitta nya möjligheter. Totalt tillförs ca 1800 nya bostäder, verksamhetslokaler och samhällsfastigheter som kompletterar befintlig bebyggelse i närområdet. Området ligger nära allmänna kommunikationer där färd till centrala Stockholm endast tar 10 minuter med pendeltåg. Familjebostäder har som målsättning att skapa bättre hem och bättre stad – för de människor som lever i Stockholm idag och för de stockholmare som kommer att leva här i framtiden. Vi söker dig med en verksamhet eller verksamhetsidé som kan bidra till en levande stadsmiljö och erbjuda attraktiv närservice till området. Välkommen att höra av dig!

Skyltläge:

Gott skyltläge med stora skyltfönster mot huvudgatan.

Kommunikationer

Centralt belägen lokal i framväxande Älvsjöstaden, på bekvämt gångavstånd till pendeltåg och med snabb access till E4/E20 via Älvsjövägen.
Kabelverksgatan 19