Örja
| Landskrona

Favorit Dela

Motorgatan 16

Välkommen till Landskronas skönaste företagshus för kontorsarbetet och det personliga mötet.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Pris/överlåtelseavgift:

  Fast pris/mån inkl alla löpande hyreskostnader. Öppna skrivbordsplatser mixas med soff-, lounge- och barsittningar. Skulle behov finnas av plats i låsbart kontor så ordnar vi även detta. Vi har ett par olika alternativ beroende på hur "privat" du/ni vi

 • Hyra:

  All-inclusive lösning

 • Kontrakt:

  Oavsett vilken kontorstjänst som väljs skrivs ett hyresavtal (som standard) för 3 månader i taget samtidigt som att det mesta ingår i den månadskostnad som presenteras.

 • Storlek:

  600 m²

Vi vill vara Landskronas "chillaste" alternativ för alla som förstår och uppskattar vikten av att finnas i en arbetsmiljö som förgyller ens dag... ...var dag! Vi erbjuder plats för både kontor och möte i en miljö anpassad för såväl socialt umgänge som distanserad gemenskap. Nya tider kräver annorlunda lösningar Som gäst hos oss kommer du att uppleva en alldeles speciell feel-good-känsla i våra fantastiska lokaler inhysta i ett f d sädesmagasin.
 • Total yta

  600 m2

 • Ytbeskrivning

  Vare sig det gäller behov av en arbetsplats, ett utrymme för mötet, konferensen eller utbildningen så genomsyras vår miljö av öppna och luftiga ytor med anor från en svunnen tid. Allt smakfullt designat med målsättningen att fylla vart hjärta med lite extra glädje och samtidigt skapa ett leende på var läpp.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

Fast pris/mån inkl alla löpande hyreskostnader. Öppna skrivbordsplatser mixas med soff-, lounge- och barsittningar. Skulle behov finnas av plats i låsbart kontor så ordnar vi även detta. Vi har ett par olika alternativ beroende på hur "privat" du/ni vi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el, moms


Utförande

Planlösning:

Som gäst hos oss kommer du att uppleva en alldeles speciell feel-good-känsla i våra fantastiska lokaler inhysta i ett f d sädesmagasin fördelat på 3,5 vån.


Omgivning

Företag i närheten:

Inom 2 minuter finns tillgång till flertalet affärer och matställen såsom t ex Biltema, Coop, Rusta, Jysk, Elgiganten, DollarStore, Willys, Ö&B, Subway, Burger King, Mc Donalds, Max m fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkerar gör man längs gatan som leder till vårt företagshus/kontorshotell. Det är helt kostnadsfritt och i mån av plats (finns gott om platser). Vill man ha en privat plats i anslutning till fastigheten så ordnar vi även det mot en förmånlig månatlig kostnad.

Kommunikationer:

Bussar går strax utanför fastigheten och det tar ca. 20 minuter att gå i maka takt till Landskrona Station.

Vägbeskrivning:

1 min fr E6/E22. Tag av Landskrona Södra, kör in mot Landskrona, ta första rondellen till vänster, ta första väg t höger, kör ca. 150 meter och du är framme. Önskar man köra bil från vår adress till några av de närliggande storstäderna Malmö eller Helsingborg så tar det ca. 20 minuter resp ca. 10 minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MH

Mats Hoff

info@lacrown.se

Marknadsförs av Kron Hus i Landskrona AB
MOTORGATAN 16
26151 Landskrona
lacrown.se
Motorgatan 16