Nordiska Kompaniet Göteborg
| Göteborg

Favorit Dela

Kyrkogatan 48

Modern och flexibel kontorslokal i NK med utsikt över Östra Hamngatan.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 418 m²

 • Hyra:
Nu erbjuds möjligheten att hyra en ljus och modern kontorslokal i samma hus som varuhuset NK. Lokalen anpassas efter dina önskemål. Entré från Kyrkogatan och fin utsikt över Östra Hamngatan där du kan följa det mesta som händer i centrala Göteborg. Det centrala läget ger er tillgång till alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i närområdet. Planlösningen är flexibel och är möjlig att anpassa till hyresgästens önskemål och verksamhet.
 • Total yta

  1418 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Inom Vallgraven 10:9

Byggår:

1971

Våningsplan:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Här sitter du mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service. Fastigheten vänder sig dels mot Östra Hamngatan med närhet till både Gustaf Adolfs torg och Kungsportsplatsen.

Närservice:

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Kommunikationer:

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericsonterminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.


Övrig information

Övrigt:

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag samt ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anki Håkansson

Uthyrare

Anki Håkansson

anki.hakansson@hufvudstaden.se

031- VISA NR 031-710 21 26

Marknadsförs av Hufvudstaden AB
NK 100
11177 STOCKHOLM
hufvudstaden.se
Kyrkogatan 48