Västbergavägen 43

Västberga , Hägersten
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 360 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik

Nyproducerad lagerlokal om 4 360 kvm i Västberga Industrikvarter med möjlig inflytt Q1 2022! Lastintag via både lastbryggor och markport.

Nyproducerad lagerlokal om 4 360 kvm i Västberga Industrikvarter med möjlig inflytt Q1 2022! Kontor i entresol ovanför lastintaget som färdigställs i samråd med hyresgäst. I denna lokal finns det även möjlighet att expandera kontorsentresolet ytterligare. Här finns det möjlighet att hyra lokaler från ca 1 185 kvm och uppåt. Mycket goda tillfarts- och inlastningsmöjligheter. Inlastning sker via markport/markportar till samtliga lokaler förutom en hörnlokalen som har tillgång till både markport och lastbryggor. Möjlighet finns att slå ihop fler lokaler för att på så vis få en större yta. Kontakta oss gärna för mer information eller för att få separata inplaceringsförslag. Här finns det möjlighet att hyra lokaler från ca 1 000 kvm och uppåt. Se separata förslag på uppdelningar. Mycket goda tillfarts- och inlastningsmöjligheter. Inlastning sker via markport/markportar till samtliga lokaler förutom en lokal om ca 4360 kvm som har tillgång till både markport och lastbryggor. Möjlighet finns att slå ihop fler lokaler för att på så vis få en större yta. Kontakta oss gärna för mer information eller för att få separata inplaceringsförslag. Parkeringsplatser kommer finnas i anslutning till lokalerna och önskas fler platser finns det i intilliggande parkeringshus. Vi ser gärna serviceföretag eller proffsbutiker som hyresgäster i detta hus. Lokalerna lämpar sig inte för padelverksamhet eller bilhandel/verkstad.

Ytor

  • Total yta:

    4360 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Asea 3

Västbergavägen 43

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 december 2020 uppgick till 3 480 000 kvadratmeter fördelat på 673 fastigheter. Sagax äger fastigheter i Sverige, Finland, Frankrike, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Danmark. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

AB Sagax

Engelbrektsplan 1

114 34 Stockholm

www.sagax.se

Fler annonser från AB Sagax