Ståthögavägen 38

Ingelsta , Norrköping
Spara Dela
Spara Dela
Yta

10 - 18 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

FirstOffice Ingelsta är ett kontorshotell med trevliga arbetsplatser, gemensamhetsutrymmen och en takterrass. Kontoret är beläget mitt i det...

Välkommen till FirstOffice Ingelsta! FirstOffice Ingelsta är ett kontorshotell med trevliga arbetsplatser, gemensamhetsutrymmen och en takterrass. Kontoret är beläget mitt i det expansiva området Ingelsta. FirstOffice Ingelsta erbjuder privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 27 rum i storlekarna 10-18 kvm, lämpliga för 1-4 personer. HÄR INGÅR - Privata kontorsrum - Mötes- och konferensrum i olika storlekar. - Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen. - Tillgång till gemensam takterrass. - Gäst-wifi och bredband med egen IP-adress (finns att hyra till). - Kopiator och skrivare med fria utskrifter. - Städning av gemensamma utrymmen. - 1 parkeringsplats per rum. - Egen postbox med låsbart fack. - Larm och skyltning. - Möjlighet att hyra förråd/lager. - Gott kaffe och te. - Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid. OMGIVNING Kontorshotellet är beläget mitt i det expansiva området Ingelsta med dess breda utbud av restauranger och butiker. Intill fastigheten finns bland annat Friskis & Svettis och Busfabriken. FirstOffice Ingelsta är lättillgängligt med både bil och cykel samt goda bussförbindelser. Ett stort parkeringsområde finns att tillgå för både hyresgäster och besökare. SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 18

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Antal rum:

27

Dokument

Ståthögavägen 38

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

61131 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler från First Office AB