Ståthögavägen 48

Ingelsta , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 76 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

FirstOffice Ståthöga är ett populärt kontorshotell med en trevlig takterrass och närhet till det expansiva området Ingelsta.

Välkommen till FirstOffice Ståthöga!

FirstOffice Ståthöga är ett populärt kontorshotell med en trevlig takterrass och närhet till det expansiva området Ingelsta.

Här erbjuder vi privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns 17 rum i storlekarna 12-76 kvm, lämpliga för 1-8 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Mötes- och konferensrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Tillgång till gemensam takterrass
- Gäst-wifi och bredband med egen IP-adress (finns att hyra till)
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Städning av gemensamma utrymmen
- Parkering ingår i mån av plats
- Egen postbox med låsbart fack
- Larm och porttelefon
- Skyltning
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

OMGIVNING
Kontorshotellet är beläget intill det expansiva området Ingelsta med dess breda utbud av restauranger och butiker. I fastigheten finns Alloffice, restaurang Kina Thai samt Service store där du kan hyra lager/förråd. Intill fastigheten finns bland annat Friskis & Svettis och Busfabriken. FirstOffice Ståthöga är lättillgängligt med både bil och cykel samt goda bussförbindelser. Ett stort parkeringsområde finns att tillgå för både hyresgäster och besökare.

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 76

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Terrass
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Antal rum:

17

Ståthögavägen 48

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder över 60 kontorshotell i tio städer vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice - Nyckelfärdiga kontor för det större företaget. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

611 31 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB