S:t Persgatan 19

City , Norrköping
Spara Dela
Spara Dela
Yta

10 - 41 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

FirstOffice Spinneriet är ett mycket populärt och centralt kontorshotell i en pulserande miljö. Anläggningen är belägen mitt i...

Välkommen till FirstOffice Spinneriet! FirstOffice Spinneriet är ett mycket populärt och centralt kontorshotell i en pulserande miljö. Anläggningen är belägen mitt i gamla Industrilandskapet i en av de vackra fastigheterna vid Motala Ström, Pronova. FirstOffice Spinneriet erbjuder privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns 27 rum i storlekarna 10-41 kvm, lämpliga för 1-5 personer. HÄR INGÅR - Privata kontorsrum - Mötes-och konferensrum. - Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen. - Wifi - Städning av gemensamma ytor. - Kopiator och skrivare med fria utskrifter. - Parkeringsplatser (1 per rum) finns att hyra. - Egen postbox med låsbart fack. - Gott kaffe och te. - Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid. OMGIVNING I Fastigheten finns både en konferensanläggning och en trevlig restaurang. På promenadavstånd når du City med dess breda utbud av restauranger och butiker. Även Campus Norrköping, Visualiseringscenter och Cnema finns i närområdet. Goda kommunikationsmöjligheter med en närliggande buss-och spårvagnshållplats samt tillgång till parkeringsplatser. SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 41

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Restaurang
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Antal rum:

27

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

S:t Persgatan 19

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

61131 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler från First Office AB