Grusgatan 6

Enköping , Enköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

238 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Övrigt

Kallförråd ett stenkast från handelsområdet Romberga och E18 inom 500m.

Möjlighet att hyra ett funktionellt kallager om 238 kvm samt generösa uppställningsytor på fastighet med närhet till E18. Här finns även en yta om 63 kvm som tidigare använts som tvätthall. Lämpas för lagerhållning eller lättare produktion. I nära anslutning till byggnaderna finns dessutom väl tilltagna asfalterade gårdsplaner, som med fördel kan användas till uppställningsytor. Inom 100 meter erbjuds lunch på både Dinners och Sibylla. Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Ytor

  • Total yta:

    238 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skälby 6:7

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i norra delen av Enköping (norr om E18) och ligger i ansutning till en fyrvägskorsningen. Vägarna som korsas här är E18 och riksväg 70. Området har delvis utvecklats till en serviceplats som riktar sig mot förbipasserande trafikanter och erbjuder mat samt drivmedel. Området består av cirka 6-7 fastigheter varav två nyttjas för industiändamål. Fastigheterna i öster med skyltlägen mot vägarna har utvecklats till tidigare nämnda service för trafikanter. Direkt söder om E18 ligger handelsområdet Romberga. Det erbjuder Enköpingsbor ett brett utbud av både dagligvaruhandel med ICA Maxi i spetsen och sällanköpsvaror med elektonik-, byggvaruhus och de flesta stora sportkedjorna representerade. I direkt anslutning till fastigheten finns inte några bostäder och förutom vägarna omges fastigheten av naturmark. Öster om riksväg 70 ligger ett mindre bostadsområde som sträcker sig längs med riksvägen och består av ca 10 - 20 fastigheter. Ca 44 000 invånare bor i kommunen och befolkningen har ökat med ca 5000 under de senaste 10 åren. Enligt prognos kommer befolkningen vara ca 53 000 invånare 2027 enligt Enköping kommun.

Närservice:

1. Romberga, inom1 km finns följande bl.a. Elgiganten, Blomsterlandet, Ica Maxi, Ackes El, Elon, Rusta, Intersport, Lindboms rör. 2. Enköping centrum inom 2,5 km. Här finns banker, gallerior, resturanger samt övrig service.

Kommunikationer

Buss: Busshållplats ligger inom 100 m från fastigheten och trafikeras av linje 224. Restid till Enköping centrum är ca 5 min. Tåg: Enköpings resecentrum ligger ca 2 km från fastigheten där tågen utgår. Tåg från Enköping till Stockholms centralstation tar ca 40 min. Bil: Ca 400 m från fastigheten ligger påfarten till E18.
Grusgatan 6

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB