Sjöängsvägen 6

Norrviken , Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

330 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Övrigt

Anpassningsbar fastighet i centralt läge med bra skyltläge.

Vår fastighet i Norrvikens Företagspark ligger naturskönt mitt emellan Stockholm och Arlanda. Vatten och grönska ligger helt nära, och dina grannar är en spännande blandning av företag och entreprenörer med högt kunskapsinnehåll. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt mellan Stockholm och Arlanda. Fastigheten är modern med goda ljusinsläpp och flexibel planlösning. Vi kan därför skräddarsy ytor som passar ditt företag exakt. All teknik som ventilation, hissar och el är mycket modern och effektiv.

Ytor

  • Total yta:

    330 m2

Ytbeskrivning

Varmlager

Bekvämligheter

Kundparkering

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Vid långtidsuthyrning går det att få förstahandskontrakt, och vid korttidsuthyrning blir det andrahandskontrakt.

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lokalen nås via gångdörr

Omgivning

Omgivning/natur:

Precis intill finns vackra skogs- och strövområden. Sjön Norrviken ligger tre minuter bort med härliga badplatser sommartid och en plogad skridskobana vintertid. Du kan inte hitta bättre möjligheter för lunchmotion eller promenadmöten! Bostäder i närheten garanterar också att området är levande och har en bra infrastruktur.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bra med parkeringar direkt utanför fastighet.

Närservice:

Här finns en ICA-butik och två trevliga restauranger som serverar lunch. I närheten finns också en mycket bra köttbutik. För komplett serviceutbud är du på bara några minuter med bil framme vid Stinsen, Sollentuna C eller Rotebro.

Skyltläge:

Mycket god exponering mot Norrviksleden.

Kommunikationer

Trots det natursköna läget är kommunikationerna förstklassiga. Med buss: Gott om bussförbindelser tar dig snabbt och smidigt till/från City med en tät tidtabell. Med pendeltåg: Norrvikens pendeltågsstation ligger endast fem minuters bort till fots. Restid till Stockholm C: 20 minuter.
Sjöängsvägen 6