City
| Stockholm

Favorit Dela

Riddargatan 10

Här har du möjlighet att skapa dina nya kontorsytor, mitt i city. Parkering i huset, SATS i huset.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    1 582 m²

  • Hyra:
Här har du möjlighet att skapa dina nya kontorsytor, mitt i city. Du kan parkera bilen under kontoret och få den tvättad under arbetsdagen, parkera cykeln eller el-scootern på din innergård. Eller varför inte träna på SATS i huset under lunchen eller efter arbetsdagen? Fastigheten är belägen mitt i pulsen i City och Östermalm.
  • Total yta

    1582 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skravelberget Större 22

Byggår:

1958


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt i pulsen i City och Östermalm, nära Östermalmshallen, Östermalmstorg, Grev Turegatan och Sturegallerian. Genom att hyra kontor här har du nära till en lunchpromenad på Djurgården eller soliga Strandvägen, äta lunch eller ta en fika i gröna Berzelii Park och all tänkbar handel och service har du bekvämt nära ditt kontor.

Närservice:

Stort serviceutbud med många restauranger och butiker. I Du kan parkera bilen under kontoret och få den tvättad under arbetsdagen, parkera cykeln eller el-scootern på din innergård. Eller varför inte träna på SATS i huset under lunchen eller efter arbetsdagen?

Kommunikationer:

Vare sig du väljer att ta dig hit med cykel, bil, båt, tunnelbana eller buss så är kommunikationerna och färdmedlen många och nära fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Lindén

Uthyrningschef

Fredrik Lindén

fredrik.linden@novire.se

010 VISA NR 010 - 33 11 340

Marknadsförs av Novi Real Estate
Blasieholmsgatan 4A, Box 7043
10386 Stockholm
novire.se
Riddargatan 10